Wat goed dat je het E-book hebt aangevraagd! De mail met de link is onderweg naar je inbox.

Niets ontvangen? Check je spam.

In het E-book ga je leren welke 6 stappen je moet doorlopen om het profiel van jouw droombaan helder te krijgen, zodat je een baan vindt die je heel veel vervulling en plezier geeft.

Als je deze 6 stappen uitwerkt krijg je helderheid over de ingrediënten en voorwaarden die voor jou cruciaal zijn om gelukkig en succesvol te worden in je carrière.

MAAR mag ik eerlijk met je zijn? We weten allebei dat deze strategie alleen gaat werken als je het echt gaat doen, en als je echt je favoriete talent, je ambitieverlangen, je vurigste intrinsieke drijfveer (waar je met plezier en gemak elke ochtend voor uit je bed zou springen), en je gewenste werk-privé balans, scherp hebt.

Je gaat dit veel sneller doen als je met me in gesprek gaat. Ik geef je nieuwe invalshoeken en dat helpt je over hobbels heen.

Je bent welkom om je op te geven voor een perspectiefgesprek.  Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je gauw op.

Na aanmelding ontvang je een mail met een aantal vragen. Ik vraag je die te beantwoorden en duidelijk te maken of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een gesprek. Daarna mail ik je een datumvoorstel.

Vraag nu een gesprek aan via deze link:  https://hardhoutenporselein.nl/perspectief/

Ik zie er naar uit met je in gesprek te gaan!

 

Karen Rensma

p.s. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.