Benieuwd of ik je kan helpen, of een andere vraag?

Let me know!

Stuur me een mailtje op info@hardhoutenporselein of gebruik onderstaand formulier. Ik mail je terug binnen 2 werkdagen om een vrijblijvende belafspraak in te plannen.

Waarom staat hier niet gewoon mijn telefoonnummer?

Ik bel graag, maar liefst op afspraak. Zodat je me niet per ongeluk treft als ik net in de Albert Heijn sta. Bellen we op afspraak dan ben ik met mijn volle aandacht bij jou. Werkt het best.

Maak een keuze

Contact gegevens

Email: info@hardhoutenporselein.nl
Facebook: facebook.com/hardhoutenporselein/
LinkedIn: linkedin.com/in/karenrensma/
Adres: Fred. Matthesstraat 30,
2613 ZZ Delft
Kvk:  55969550

Hellen: “Karen wist de brij in mijn hoofd inzichtelijk voor me te maken en wist me te prikkelen om zelf de stappen te zetten die ik heel hard nodig had om écht te gaan leven in plaats van te overleven.”

 Thamar: “Ik sprong in het diepe met Karen, want ik kende haar en haar werkwijze niet. Het bleek de beste keuze te zijn sinds jaren! Haar coaching is life-changing geweest.”

Roswitha: “Karen ging met veel bevlogenheid, persoonlijke aandacht en respect te werk om me te begeleiden in mijn zoektocht naar wie ik ben en wat ik kan betekenen. Ik heb mijn autonomie en vrijheid om zelf te beslissen hoe ik mijn leven met drie kinderen wil inrichten teruggekregen.”