Leiderschaps-coaching

Maak je beste keuzes. Bedenk je beste oplossingen. Neem leiderschap.

Coaching tijdens Corona: via beveiligd (video)bellen of aan mijn tafel achter glazen beschermwand

Vakkundig een uur sparren met een professional van buiten je werkkring

Als hoogopgeleide sta je soms voor belangrijke vraagstukken met betrekking tot carrière of bedrijf die op korte termijn om een goede keuze vragen. In gesprek word je beter. En worden je keuzes beter. Dat is precies wat er gebeurt in een leiderschapsconsult.

Dus wil jij je besluitvorming goed op orde krijgen of aanscherpen? Zodat je weet dat je het juiste doet?

Huur mijn denkkracht een uurtje in. Als sparringpartner bedenk ik niet de antwoorden, ik denk wél intensief met je mee, en ik bedenk de juiste vragen voor je. Waarmee jij de juiste antwoorden vindt. Dat is goed leiderschap nemen.

In een to-the-point coachingconsult van 60 minuten krijg jij heldere focus. Zodat je een krachtige keuze kunt maken die klopt voor jezelf en andere belanghebbenden.

Je doet dit consult vanuit je kantoor of je woonkamer, met (beveiligd) videobellen of old school telefonisch. 

dr. Lisa Peters (moderator bij Dagverlichter): ‘Uit ervaring weet ik dat Karen in een uur hele rake vragen kan stellen waar hele rake antwoorden op komen’.

 

Vervulling in je werk

Over Karen

Karen Rensma (oprichter Hardhout & Porselein) is ervaren coach voor hoogopgeleide bèta-vrouwen die een ambitieuze carrière willen waarin zij inspireren en betekenisvol succes hebben.

10+ jaar ervaring als bèta, 10 jaar ervaring als coach. Creëerde een carrière waarin zij met aanstekelijk plezier maximaal tot haar recht komt Dat ook voor jou binnen handbereik brengen, dat is haar drive. Lees hier het verhaal van Karen.