Vrouwelijk leiderschap coaching & loopbaancoaching voor vrouwen

Ontwikkel sterk vrouwelijk leiderschap voor een topcarrière.

Vrouwelijk leiderschap en coaching

Vrouwelijk leiderschap coaching tijdens Corona: via beveiligd (video)bellen of aan mijn tafel achter glazen beschermwand

Vakkundig een uur sparren met een professionele coach van buiten je werkkring

Met 10-20 jaar ervaring word je in jouw positie regelmatig uitgedaagd op je leiderschap. Daar wil je integer in handelen. Je wilt het juiste doen én doeltreffend je eigen lijnen volgen.

Organisaties hebben meer dan ooit behoefte aan ervaren professionals die leiderschap nemen op basis van hun eigen visie en vernieuwende ideeën. Veel vrouwen hébben een ijzersterk gedachtengoed maar zijn terughoudend daarin hun leiderschap te nemen. Zij voelen zich geremd door externe en innerlijke barrières.

Als je het onderliggende mechanisme goed leert herkennen en doorgronden, kun je het transformeren en als vrouw heel sterk leiderschap ontwikkelen. Inclusief heldere en overtuigende taal en gedrag om mensen in je visie en ideeën mee te krijgen.

Met 10-20 jaar ervaring heb je enorm veel expertise in huis. Het ontwikkelen van sterk vrouwelijk leiderschap is de sleutel om vanuit jouw expertise en ervaring een topcarrière te hebben.

Huur mijn coachende denkkracht een paar uurtjes in. Als coachend sparringpartner help ik je met speciale loopbaancoaching voor vrouwen om jouw leiderschap te versterken en denk ik intensief en betrokken met je mee. Ook over concrete actuele situaties in je werk en hoe je daarin verbindend, dienend en sterk leiderschap kunt nemen.

Met loopbaancoaching voor vrouwen laat ik je zien in welke patronen je vastzit en hoe je die kunt doorbreken. Ik bedenk de juiste vragen voor je. Waarmee jij de juiste antwoorden en een doeltreffende insteek vindt, plus het vertrouwen en het lef om het te dóen.

Je bent welkom in mijn lichte kantoor in de monumentale Van Marken Villa in Delft. Een consult vanuit je eigen kantoor kan ook, met (beveiligd) videobellen.

dr. Lisa Peters (moderator bij Dagverlichter): ‘Uit ervaring weet ik dat Karen in een uur hele rake vragen kan stellen waar hele rake antwoorden op komen’.

‘Ik wist dat ik heel veel kon bieden maar het lukte me niet dat volledig te laten zien. Ik wilde in mijn nieuwe positie beter mijn rol kunnen pakken. Dat is gelukt.’

 

Voorbij het glazen plafond

Coaching van vrouwelijk leiderschap

Over Karen

Karen Rensma is senior coach en helpt hoogopgeleide vrouwen (analytisch profiel) om succesvol keuzes en carrière te maken zonder hun eigenheid te verliezen. Voorbij de glazen plafonds in je organisatie én in je eigen hoofd.

10+ jaar ervaring in het technische bedrijfsleven, 10 jaar eigen bedrijf, 10 jaar ervaring als coach. Schreef gastblogs voor diverse carrièreplatforms. Lees hier het verhaal van Karen.