Leiderschaps-coaching

Ontwikkel je (vrouwelijk) leiderschap. 

Maak je beste keuzes. Bedenk je beste oplossingen. En krijg ze voor elkaar.

Coaching tijdens Corona: via beveiligd (video)bellen of aan mijn tafel achter glazen beschermwand

Vakkundig een uur sparren met een professional van buiten je werkkring

Als hoogopgeleide sta je soms voor belangrijke vraagstukken met betrekking tot je inhoudelijke werk die op korte termijn om een goede strategische keuze vragen. Ook je ambities en je carrièregroei vragen soms om goede strategische keuzes in je volgende stap.

In gesprek word je beter. En worden je keuzes beter. Dat is precies wat er gebeurt in een coachconsult.

Dus wil jij je besluitvorming goed op orde krijgen of aanscherpen? Zodat je weet dat je het juiste doet? Of weten hoe je je collega’s en je baas meekrijgt, ookal zijn de meningen sterk verdeeld? Of wil je stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Je (vrouwelijk) leiderschap versterken? Jezelf beter profileren en positioneren, zodat je beter gezien wordt in je huidige rol of in de rol die jij ambieert?

Huur mijn denkkracht een uurtje in. Als sparringpartner bedenk ik niet de antwoorden, ik denk wél intensief en betrokken met je mee, en ik bedenk de juiste vragen voor je. Waarmee jij de juiste antwoorden en een effectieve insteek vindt. 

In een to-the-point coachconsult van 60 minuten krijg je ontzettend veel helderheid zodat je heel goed verder kunt.

Je bent welkom in mijn lichte kantoor in de monumentale Van Marken Villa in Delft. Een consult vanuit je eigen kantoor kan ook, met (beveiligd) videobellen.

dr. Lisa Peters (moderator bij Dagverlichter): ‘Uit ervaring weet ik dat Karen in een uur hele rake vragen kan stellen waar hele rake antwoorden op komen’.

 

Bereik Executive Level

Over Karen

Karen Rensma (oprichter Hardhout & Porselein) is ervaren coach voor hoogopgeleide bèta-vrouwen die een ambitieuze carrière willen waarin zij inspireren en betekenisvol succes hebben.

10+ jaar ervaring als bèta, 10 jaar ervaring als coach. Creëerde een carrière waarin zij met aanstekelijk plezier maximaal tot haar recht komt Dat ook voor jou binnen handbereik brengen, dat is haar drive. Lees hier het verhaal van Karen.