Startschot

Het begin van een fantastisch werkleven

“Ik wil gewoon laagdrempelig in een paar uurtjes heel goed op weg worden geholpen”

Dat je ontevreden of misschien zelfs ongelukkig bent in je huidige werkleven, dat is je wel duidelijk. Dat je er heimelijk van droomt dat het op een dag allemaal anders is, daar betrap je je wel eens op. Want je verlangt naar werk dat je inspireert, en je plezier, vrijheid en voldoening geeft.

Al snap je heus wel dat het niet zomaar vanzelf anders wordt. Het liefst zou je je heel goed laten coachen door iemand die jou snapt en jou écht verder helpt.

Je hebt behoefte aan een eenmalige positieve impuls in je werkleven.

Of misschien heb je je oog laten vallen op mijn coachingtraject ‘Van Dip Naar Drive’. Het lijkt je een fantastisch traject, maar je vind het een prettig idee om eerst eens een middag met mij te werken. Om te kijken of het echt iets voor je is, en of het klikt. 

Handig: een workshop!

Dan is mijn workshop Startschot Persoonlijk Werkgeluk voor jou! Ik kijk persoonlijk mee naar je situatie. Je legt in één middag je vinger precies op de zere plek, én je maakt een persoonlijke blauwdruk voor een heerlijk werkleven. 

Annemarie: “Ik vind Karen professioneel, enthousiast, sprankelend en positief. De Startschot middag heeft mij veel nieuwe inzichten en energie gegeven!“

Anita Sels: “Door de Startschot sessie durf ik vérder te kijken, en te zien wat er allemaal nog meer mogelijk is voor mij.”

Wat kun je verwachten

In deze inspirerende coachingmiddag is plek voor max. 6 gedreven vakvrouwen, dus gegarandeerd tijd en aandacht voor jou en jouw situatie.

Na deze intensieve en praktische workshop ga je naar huis met een hoofd dat raast van de inspiratie, en heb je de belangrijkste eye-openers en actiepunten verzameld op jouw Persoonlijk Werkgeluk Sheet, lekker overzichtelijk op 1 A4-tje.  

Jolanda Bakker: “Startschot gaf mij het inzicht én de aanzet tot actie, in wat mij te doen staat.”

Ingrid: “Startschot bracht me inzicht in mijn drijfveren achter gedrag waarmee ik dingen (die ik niet wil) in stand hou. Heel waardevol inzicht want dat geeft ruimte voor verandering. Prettige coach: respectvol, niet te ‘soft’ maar ook niet te zakelijk, humor, relativerend.”

Marlies Weterings: “Ik weet nu hoe ik meer tot mijn recht kan komen.”

 

Jouw investering

Je investering in dit Startschot nieuwe stijl is €350. Wist je trouwens dat veel werkgevers hier opleidingsbudget voor hebben? Klik HIER voor 7 praktische tips waarmee jij de kans vergroot dat je werkgever jouw Startschot Persoonlijk Werkgeluk betaalt. 

Birgitta: “Karen is positief, duidelijk, to the point, en respectvol. Fijn om te werken in een kleine groep. Ik weet nu wat ik verder wil uitdiepen: minder of ánders werken.”

Een nieuwe datum voor de volgende Startschot workshop wordt hier gepubliceerd zodra deze bekend is.

Vervulling in je werk

Over Karen

Karen is ervaren coach voor gedreven vakvrouwen die ontspannen én betekenisvol willen werken en leven.
Na een loopbaan als bèta en een burn-out ging zij doen waar haar hart ligt: zij werd integratief therapeut en coach. Als moeder van 2, met fikse ambities én het burn-out ‘gen’, creëerde zij haar droomleven, passend bij haar én haar gezin. Lees hier het verhaal van Karen.