Coaching diensten

Coaching

diensten

Ik begeleid vrouwelijke leiders en (aspirant) executives die nieuwe keuzes willen maken, hun leiderschap willen verstevigen en in hun carrière verder willen groeien naar of in hun nieuwe rol. Dat doe ik door exclusieve 1-op-1 coaching. Altijd maatwerk en state-of-the-art. In de vorm van losse consulten, een ontwikkelingsdag of een compleet traject van langere duur. Twee keer per jaar geef ik de training Marketing voor je Carrière, om jezelf ijzersterk te profileren en positioneren zonder jezelf te overschreeuwen.

Groeien in leiderschap

Ontwikkel en versterk je vrouwelijk leiderschap: elegant en succesvol leiden en floreren, ook binnen een mannenbolwerk.

Je persoonlijke heidag

Terugkeren naar jezelf en je levensdoelen, en dóór naar de bedoeling van je carrière.

Exclusieve coaching bij je volgende carrièrestap

Je carrière herijken en nieuwe keuzes maken om succesvol, vervullend en met groot plezier carrière te blijven maken, helemaal zoals jij het wilt.

Voorbij het glazen plafond

Over Karen

Karen Rensma is senior coach en helpt hoogopgeleide vrouwen (analytisch profiel) om succesvol keuzes en carrière te maken zonder hun eigenheid te verliezen. Voorbij de glazen plafonds in je organisatie én in je eigen hoofd.

10+ jaar ervaring in het technische bedrijfsleven, 10 jaar eigen bedrijf, 10 jaar ervaring als coach. Schreef gastblogs voor diverse carrièreplatforms. Lees hier het verhaal van Karen.