Coaching Boost

     Zicht op je carrière,

     vanuit je essentie

Coaching tijdens Corona: via beveiligd (video)bellen of aan mijn tafel achter glazen beschermwand.

Je wilt wel coaching maar geen heel traject. Je wilt even uit mijn eigen omgeving weg zijn, en met iemand sparren die je uit je repeterende denkcirkels trekt, zodat je helder zicht en vertrouwen hebt om de volgende stap te zetten. Overweeg dan een Coaching Boost, twee dagdelen mijn exclusieve begeleiding, 1-op-1, puur maatwerk.

Je voelt je regelmatig onvoldaan en ongelukkig in je werkleven. Je bent ooit ergens ingerold en nu zit je in een acceptabel maar onbevredigend werkleven.

Je verlangt naar verandering

maar kan er niet precies je vinger op leggen of er woorden aan geven. Dus kan je niet veel met dat verlangen.

Je ziet zoveel mogelijkheden, dat je niet in actie komt

Misschien eerst nóg maar een opleiding? Verkassen naar een andere afdeling? Solliciteren bij een ander bedrijf? Voor jezelf beginnen? Radicaal switchen naar een nieuw vakgebied? Waar ben je eigenlijk écht goed in? Pff…
Als je geen keuze gaat maken, blijft je nog jaren zo voortkabbelen. Of je krijgt een burn-out. En daar wil je niet op wachten.

Ik kan je helpen – waar jij nu staat daar stond ik ook.

En waar ik nu sta daar kun jij ook komen! Ik doe al jaren het werk dat ik het allerliefste doe en waar ik superveel voldoening uit haal. Daar had ik eerst een burn-out voor nodig, jij kan je dat besparen. Ik geef namelijk met veel liefde en plezier al mijn lessons learned aan je door. Al bijna 10 jaar coach met veel bevlogenheid andere vrouwen om óók te ontdekken:

 • wat jij kan als geen ander
 • waar jij van gaat stralen
 • waar je het allerliefste je geld mee verdient
 • hoe je vervulling vindt in je werk en je leven
 • hoe jouw werk mag passen in je leven, zodat het klópt

Theresia: “Ik kwam al vrij snel tot nieuwe inzichten die direct vaste grond onder mijn voeten boden. Karen hielp mij effectief om het gevoel van machteloosheid om te zetten in grip op de zaak. Zo kon ik de regie weer in eigen handen nemen en vooral ook durven loslaten wat me tegenhield.”

Wat kun je verwachten

Zoek je antwoorden op richtinggevende vragen als ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat heb ik te bieden?’ dan wil je eerst je eigen basis begrijpen: jouw persoonlijke essentie, jouw drijfveren, jouw verlangen, en wat er voor jou écht toe doet.
Werk-gerelateerde keuzes die je vervolgens gaat maken, kun je tegen het licht houden van die basis. Zodat je steeds goed kan inschatten: is dit een goede match? Door die duidelijkheid ga je met gemak de krachtigste keuzes maken.

Zo werkt het

 • Na aanmelding ontvang je een aantal vragen ter voorbereiding die je vooraf terug mailt zodat we tijdens de live sessies direct naar de kern van de zaak kunnen.
 • Je krijgt mijn module Je Persoonlijke Essentie (pdf) met praktische uitleg, theorie en implementatieopdrachten.
 • Je schuift twee dagdelen (2 x 3 uur) bij mij aan tafel in mijn fijne lichte kantoor in de monumentale Van Marken Villa in Delft, waarin we samen (1-op-1) intensief gaan sparren over jouw situatie, de verandering die je zoekt en wat je grootste struikelblok daar in is. In 2 sessies van 3 uur kunnen we enorm doorpakken zodat er een heleboel kwartjes zullen vallen.
 • Tussen de 2 boost sessies zit ongeveer 2 weken tijd voor ‘bezinktijd’ en extra verdieping
 • Nazorg: na afloop ga je je inzichten implementeren, en dan is de kans groot dat je tegen nieuwe vragen aanloopt. Daarom kun je binnen een maand na je tweede boost sessie me per email nog twee maal een vraag voorleggen waar je mijn feedback op krijgt.

Wat levert de Coaching Boost jou concreet op?

 • Jouw Persoonlijke Essentie Schema – een helder overzicht van waar jij naar verlangt in je loopbaan en in je leven daarbuiten
 • Hoe je jouw Persoonlijke Essentie Schema omzet in een concreet actieplan om de loopbaan en het leven waar jij van droomt daadwerkelijk op de rit te zetten
 • Hoe jouw Persoonlijke Essentie Schema je voor de rest van je leven profijt gaat geven!
 • Je voelt je gelijk stukken beter omdat je al direct meer richting hebt. Daarmee voed je je vertrouwen dat het goed komt en je lef om keuzes te maken en stappen te zetten. Kortom: je stapt in de prettige sensatie van een positieve en opwaartse spiraal.


Monique: “Ik vond Karen een heel prettige coach, die me heeft geholpen na te denken over hoe ik verder wil. Maar ook heel praktische tips gaf. Dat zit nu goed in mijn hoofd en kan ik steeds gebruiken bij twijfel of ik met iets verder moet gaan of niet. Daardoor heb ik in mijn werk inmiddels twee onderwerpen afgestoten waar ik behalve tijd, ook geen zin meer in had. De Coaching Boost heeft me geholpen dit duidelijk te krijgen voor mezelf, én op mijn werk duidelijk te zijn in wat ik wil. Ik raad iedereen een Coaching Boost met Karen aan, want zo goed om op deze manier bewust stil te staan bij je eigen toekomst. Ik ben blij met Karens aanbod dat ik komende tijd met eventuele vragen gewoon nog bij haar terecht kan. Ze helpt je echt verder.”

Een investering van één dag waar je nog jaren profijt van hebt

Met een Coaching Boost ben je één dag (verspreid over twee dagdelen op twee verschillende dagen) onder de pannen. Eén dag waarop je uit je dagelijkse werkroutine bent, ook fysiek op een andere locatie.

Mijn royale en lichte praktijkruimte in de monumentale Van Marken villa in het Agnetapark is een prettige en inspirerende plek. Zet jezelf in één dag back on track, zodat je door kunt. Eerst even samen overleggen of dit interessant voor je is? Vraag dan HIER een gesprek aan.


Martine: “Compact en intensief deze Coaching Boost van Karen. Voor mij werkte dat veel beter dan steeds een los uurtje coaching. In die twee dagdelen heb ik heel veel duidelijkheid gekregen op waar het voor mij over moet gaan in mijn werk. Daardoor is zoeken naar een nieuwe functie nu veel makkelijker en leuker!”

Interesse?

In een gratis gesprek kijk ik graag samen met jou of de Coaching Boost voor jou passend is. We maken ook direct een plan voor een succesvolle carrière waarin je helemaal tot vervulling komt. Je kunt dit gratis gesprek aanvragen via onderstaande knop.


Veelgestelde vragen over de Coaching Boost

Wanneer start het programma?

Zodra jij je hebt aangemeld plannen we de eerste coachingsessie in. Dat kan meestal al op korte termijn, maar komt later jou beter uit dan is dat ook mogelijk.

Kan dat wel een succesvolle training in maar 2 dagdelen

Zeker! In 2 dagdelen kunnen we heel effectief werken. Maar je zal mij niet horen zeggen dat je daarna klaar bent en je hele leven veranderd is. Het is geen quick fix. Dat bestaat namelijk niet. Echte verandering vraagt tijd en continuïteit. Geen quick fix dus, wel een boost, ik geef je een enorme ‘slinger’ waardoor je ‘aan’ gaat, in de groei- en veranderstand. Ik reik je heel veel dingen aan waar je na de coaching boost zelf mee verder kan. Als je dat aanpakt, dan blijf je in actie, in beweging, hard op weg om jouw ideale werkleven te realiseren.

Ik heb toch liever een compleet coaching traject waarin ik een paar maanden door een professional wordt gecoacht.

Ja, snap ik. Want dat ís ook een fijne manier om jezelf alle ruimte te geven voor jouw persoonlijke groei en uit te vinden hoe jij jouw leven en werk precies wilt vormgeven. En om daar keuzes en stappen in te maken terwijl je nog de support hebt van mij als coach. Dat je me altijd even mag mailen of bellen als je vragen hebt of even vastloopt. Dat ik jou wekelijks feedback geeft op je voortgang. Als dat beter bij je past, dan is mijn individuele coachingprogramma ‘Van Dip Naar Drive’ meer iets voor jou! Link naar Coaching-diensten\ Van Dip Naar Drive

Is dat wel efficiënt, 2x zo’n hele middag – coaching gaat toch vaak per uur?

Coaching gaat inderdaad vaak per uur. Maar vaak zou het geweldig zijn om juist niet na een uur al te moeten stoppen. Na ieder uur ben je er weer een poosje helemaal uit, en bij het volgende uur moet je dus eerst weer even het gesprek ‘oppakken’. Daarnaast wordt ieder gesprek ook op een prettige manier afgerond, wat ook tijd vraagt. Al die dingen gaan dus af van de effectieve coaching tijd. Bij de Boost heb je dat probleem niet! Met 2x een dagdeel kan je juist ontzettend lekker doorpakken!

Hoe weet ik of ik de investering er wel uit ga halen?

Het is inderdaad een hele investering. Weet dat je hiermee investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en in jouw werk- en levensgeluk. En grote kans dat het ook een investering in je gezondheid is omdat je bestaande energielekken, frustraties en stress gaat oplossen. Zelf investeer ik ook regelmatig in mijn ontwikkeling en werkgeluk, en ik vind dat soms ook best spannend! Wat mij altijd helpt mezelf deze vragen stellen: 1-wat levert het op? 2-hoeveel het mag kosten om gelukkig succesvol en succesvol gelukkig te worden? 3- wat kost het je als je doorgaat zoals je nu bezig bent? 4- welke andere geldkeuzes kun je maken om geld vrij te maken voor wat je écht belangrijk vindt?

Valt dit programma onder opleidingsbudget bij mijn werkgever?

Grote kans! Veel werkgevers hebben hier opleidingsbudget voor! Klik HIER voor 7 praktische tips waarmee jij de kans vergroot dat je werkgever in jou investeert en jouw coachingtraject voor je betaalt.

Bereik Executive Level

Over Karen

Karen Rensma (oprichter Hardhout & Porselein) is ervaren coach voor hoogopgeleide bèta-vrouwen die een ambitieuze carrière willen waarin zij inspireren en betekenisvol succes hebben.

10+ jaar ervaring als bèta, 10 jaar ervaring als coach. Creëerde een carrière waarin zij met aanstekelijk plezier maximaal tot haar recht komt Dat ook voor jou binnen handbereik brengen, dat is haar drive. Lees hier het verhaal van Karen.