Van Dip naar Drive

Ontspannen en betekenisvol

werken en leven

“Ik heb het gevoel dat er meer in mijn leven zit, maar ik weet niet precies wat dat is of hoe dat op te lossen.
Ik blijf alsmaar in dezelfde cirkeltjes lopen, en dat kost zóveel energie.”

Je wilt van betekenis zijn, werken en leven zodat het er toe doet. En dan zó, dat het helemaal bij jou past, dat het gewoon klopt. Dat je je goed voelt. In je huidige werkleven is dat wel anders, en dat wil je niet nóg jaren. Want daar beleef je al veel te lang geen plezier en geen voldoening aan, en als je eerlijk bent loop je er gigantisch op leeg. Je weet dat je veel in je mars hebt, maar je hebt niet helder hoe je met jouw kwaliteiten super waardevol en succesvol kunt zijn.

“Mijn huidige werk wil ik niet meer. Maar wat dan wél? Ik kan wel 1000 mogelijkheden bedenken, en dan stagneer ik. Dus val ik terug op wat ik altijd doe: vlam aan en rennen. Zo kom ik niet verder.”

Je bent ontevreden of misschien zelfs ongelukkig met je loopbaan en je weet zeker dat je het anders wilt, maar hoe pak je dat aan? Misschien heb je al kleine of grote dingen veranderd in je werk, maar was dat ook niet de oplossing. Zonder precies te weten waar je wél gelukkig en enthousiast van wordt is dat schieten met hagel – weinig kans op succes dus.

“Ik wéét dat ik hulp nodig heb. Anders kom ik in een burn-out. ”

Als je werkleven een energielek heeft ben je langzaam (maar zeker) aan het opbranden. Of misschien schuur je al tegen een burn-out aan. Waar jij nu staat, daar stond ik ook. Ik snap dus precies waar je mee worstelt, én hoe je de shift maakt van worsteling naar sprankelend werkgeluk. Daar knapt je leven van op – op alle fronten.

Ontdek hoe je een heerlijk leven krijgt

Met mijn coachingtraject ‘Van Dip Naar Drive’ ga ik je helpen. Zodat je niet meer in je eentje hoeft te tobben – je krijgt snel en duidelijk enorm veel vaart en richting. De goeie kant op, uiteraard.

Wat levert ‘van Dip naar Drive’ je op?

  • Haal je alles uit het traject dan levert het je op: een nieuwe baan, een nieuw beroep, oude baan nieuwe stijl, of een start als ondernemer.
  • 100% helderheid over wat jij écht wilt in je werk en je leven, zodat het makkelijker is om goeie keuzes te maken
  • Je persoonlijke essentie, je levensmissie, jouw unieke superpower, en je diepste drijfveren heb je 100% scherp, zodat je energie en creativiteit weer gaan stromen.
  • Een uitgewerkt ontwerp én actieplan voor de beste versie van jouw leven: je gaat heerlijk leven en werken op jouw manier, op jouw voorwaarden – daar word je gewoon heel blij van.
  • Tools waarmee je er voor zorgt dat je nooit meer terug in die verstikkende ratrace of die onbevredigende automatische piloot komt, terwijl je succesvoller bent dan ooit.
  • Je ontdekt hoe je veel meer tijd en energie overhoudt om fijne tijd door te brengen met je gezin of vrienden, terwijl je in je werk de mooiste dingen neerzet zonder harder te werken.
  • Het prettige gevoelsweten dat dit blijvend gaat werken voor je, zodat je een basis vertrouwen en rust in je hoofd gaat ervaren.

Eigenlijk gaat dit veel verder dan de meeste coachingtrajecten

Omdat ik je help je bevlogenheid terug te vinden ga jij weer enthousiasme, plezier, richting en vertrouwen voelen, en weer voelen dat je leeft – en niet geleefd wordt. Daar wordt niet alleen je werkleven leuker van maar ook je privéleven.

In ‘Van Dip Naar Drive’ help ik je stap voor stap de beste, gelukkigste en succesvolste versie van jezelf te ontdekken. Zodat jij de beste, gelukkigste en waardevolste versie van je werkleven kunt neerzetten. Dat verandert je hele leven. Op je werk, maar ook daarbuiten. Dat is het waardevolste wat je jezelf kunt geven.

Roswitha over ‘Van Dip Naar Drive – PERSOONLIJK’ : “Karen gaat met veel bevlogenheid, persoonlijke aandacht en diep respect voor de ander te werk om je te begeleiden in je zoektocht naar wie je bent en wat je kunt betekenen. Het voelde altijd heel goed en waardevol om naar Delft te gaan voor de live sessies.

Ik had tijd ingeroosterd voor het coaching traject en dat voelde als een cadeautje. De combinatie van de wekelijkse vragen, reflectie en feedback met de persoonlijke afspraken werkten goed en zetten een hoop persoonlijke ontwikkeling in gang. Ik vond de gespreksdialogen altijd heel waardevol omdat ze mij echt hielpen in het vinden van antwoorden waar ik al lang naar zocht en ik niet uitkwam.

Ik heb weer het evenwicht gevonden en ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn eigen persoonlijke kracht om zo de stap te zetten om voor mijzelf te beginnen.”

 

Het wordt niet vanzelf beter

Ik geloof dat ook jij het in je hebt om Gelukkig Succesvol en Succesvol Gelukkig te worden. Dat ook jij je leven in kunt richten op jouw eigen manier en voorwaarden, je tijd besteden aan wat jij écht belangrijk vind. Dat is ook wat je wílt. Maar dat gaat niet vanzelf. Zelf doen kan ook, maar dat betekent eindeloos tobben, en levensveranderend wordt dat niet.

Dus blijf je ronddobberen en gebeurt er niks. Terwijl je wéét dat je veel meer uit je leven kan halen. Frustrerend! Onbedoeld geef je jezelf daarmee de boodschap dat het niet geoorloofd is om dat mooie leven voor je zelf te regelen. Enne, als je kinderen hebt, net als ik, dan geef je die boodschap onbedoeld ook aan hén mee, en leer je ze onbewust dat een werkend leven nou eenmaal zwaar, frustrerend, vermoeiend en onbevredigend is. Niet echt wat je wilt.

 Óf je zegt definitief ‘JA’ tegen jezelf en gunt jezelf een uitstekende coach:

Met zo’n 10 jaar coaching ervaring (en met eerdere loopbaan daarbij opgeteld ruim 20 jaar werkervaring)
Die vele gedreven vakvrouwen (en hier en daar een gedreven vakman) heeft geholpen naar de beste versie van zichzelf en hun werk-leven
Die door een loopbaan als technoloog plús een loopbaan als (gediplomeerd en geregistreerd) integratief therapeut niet zómaar coaching geeft, maar top level coaching met therapeutische diepgang.

Je hoeft het niet alléén te doen. Al mijn kennis en ervaring staat tot jouw beschikking! Hoeveel tijd en energie gaat je dat besparen! Tijd en energie die je heel veel beter en leuker kan besteden…

Wat gaan we doen?
Ik heb ervaren dat er 6 universele thema’s zijn die altijd voorbij komen in een zoektocht naar een vervullend (werk)leven. Voor elk van deze 6 thema’s heb ik een module ontwikkeld:

1-Je Persoonlijke Essentie. We onderzoeken hoe je je voelt als je op je best bent, als je 100% jezelf bent. Zonder lelijke oordelen of twijfels over jezelf of je leven. Dan wordt alles licht, dus ga je soepeler.

2-Belemmerende Overtuigingen. Je kent wel het kritische en strenge stemmetje in jezelf. In deze module leer je hoe je jouw innerlijke criticus verandert in je beste supporter.

3-Jouw Persoonlijke Kernwaarden. In deze module ontdek jij jouw persoonlijke kernwaarden, en hoe je die gebruikt als kompas. Zodat je iedere keer weer op de goede plek uitkomt: namelijk precies waar je wil zijn.

4-Jouw Unieke Superpower. Als je weet wat jou uniek maakt, wat jou jou maakt én wat jouw persoonlijke superpower is kun je dit bewust gaan inzetten in je loopbaan. Zodat je moeiteloos én succesvol én gelukkig wordt in je werkleven.

5-Jouw Mooie Missie. Je gaat jouw passie vertalen in jouw hoogstpersoonlijke missie, jouw hogere doel. In deze module laat je het vuur in jou weer oplaaien!

6- Jouw Ideale Leven. Formuleer jouw ideale werkleven. Vorm je werk om jouw leven heen, niet andersom!

Van Dip Naar Drive is er in 3 varianten, variërend van bijna volledig online naar super exclusieve persoonlijke begeleiding bij mij aan tafel. Kies de variant die jou het beste past: LIGHT, PERSOONLIJK, of EXCELLENT.

 

In het schema hieronder staan de verschillen overzichtelijk voor je op een rijtje.

LIGHT –

online programma met echte coaching

3 maanden

Online Modules met integraal werkboek

Verdiepings Video’s

Coachingsessies via Skype

Investering: €1500. NU NOG ALS PILOT €1250 (of 3 termijnen van €430)

*Check de opties voor vergoeding uit het opleidingsbudget van je werkgever!

PERSOONLIJK –

verdiepende coaching op maat

6 maanden

Online Modules met integraal werkboek

Verdiepings Video’s

Live coachingsessies bij mij aan tafel
Wekelijkse verdiepingsvraag

Wekelijkse reflectie en mijn feedback

Inzichten, krachtige keuzes, actieplan én implementatie.

Investering: €3997 (of 3 termijnen van €1399)

NIEUW: gespreide betaling in 6 termijnen van €719

*Check de opties voor vergoeding uit het opleidingsbudget van je werkgever!

EXCELLENT –

persoonlijke & exclusieve begeleiding

12 maanden

Online Modules met integraal werkboek

Verdiepings Video’s

Live coachingsessies bij mij aan tafel

Wekelijkse verdiepingsvraag

Wekelijkse reflectie en mijn feedback
Inzichten, krachtige keuzes, actieplan én implementatie.

Ik ben dagelijkse beschikbaar als jouw sparringpartner en vraagbaak. Voor volledige continuïteit en flow, en persoonlijke begeleiding op elk gewenst moment.

We optimaliseren samen je nieuwe leven: halen de kinderziektes eruit; trial & error zo vaak als nodig.

Na dit jaar ben je je eigen coach geworden – onbetaalbaar levenslang profijt!

Investering: €9997 (of 3 termijnen van €3332)

NIEUW: gespreide betaling in 6 termijnen van €1783

*Check de opties voor vergoeding uit het opleidingsbudget van je werkgever!


Rosanne Klaver :“Ik zag wel een beetje op tegen de investering. In geld, maar ook in tijd. Maar het was de investering zéker waard. De kosten van niet-doen waren veel hoger geweest. In geld, én gezondheid, én persoonlijk geluk.”
 

Zou jij dat ook wel willen, maar heb je nog vragen…?

Dat snap ik! Ik plan graag een vrijblijvende bel- of skype afspraak. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt, en of je kan helpen. Overweeg je daarna serieus een ‘Van Dip Naar Drive’ traject? Met de LIGHT variant kun je direct starten. Aan de varianten PERSOONLIJK en EXCELLENT gaat eerst een uitgebreide intake vooraf.

Weet je nu al genoeg, dan kun je ook direct een intake aanvragen.

 

Na je mailtje neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een skype- of telefoongesprek in te plannen. Die kennismaking is 100% vrijblijvend. Als ik denk dat het programma niet is wat je nodig hebt of als we samen geen goede match zijn, zal ik daar open en eerlijk in zijn en gaan we geen samenwerking aan. 


Marijn: “Ik twijfelde al jaren wat ik moet en kan doen in mijn leven. Het belangrijkste resultaat is dat ik nu ruimte voel in plaats van beperking als ik aan de toekomst denk! En praktisch gezien heeft het opgeleverd dat ik een belangrijke knoop heb doorgehakt en volgend jaar minder ga werken zodat ik aan mijn eigen werkplaats kan werken en daar kan lesgeven! De begeleiding was heel prettig. Het voelde open, vrij en toch begeleidt.”

 

 Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Zodra jij je hebt aangemeld plannen we de eerste coachingsessie in. Dat kan al op korte termijn, maar komt later jou beter uit dan is dat ook mogelijk.

Hoe lang duurt het programma?

Gedurende de looptijd van het traject ontvang je telkens een nieuwe Module. Maar je bepaalt zelf in welk tempo je door de Modules gaat, en met welke frequentie we de coachingsessies inplannen. Tussentijds een pauze nodig? Geen probleem, dan gaan we verder zodra je weer tijd hebt. Al raad ik aan om er zoveel mogelijk continuïteit in te houden.

Is dit programma geschikt voor vrouwen uit alle vakgebieden

Ja. Of je nou jurist, manager, docent, arts, consultant, beleidsmedewerker of architect bent of een ander beroep hebt.

Ik vind het een hele investering! Hoe weet ik of ik dat er wel uit ga halen?

Het is inderdaad een hele investering. Weet dat je hiermee investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en in jouw werk- en levensgeluk. En grote kans dat het ook een investering in je gezondheid is omdat je bestaande energielekken, frustraties en stress gaat oplossen. Vraag jezelf af hoeveel het mag kosten om gelukkig succesvol en succesvol gelukkig te worden. En ook: wat kost het jou als je doorgaat zoals je nu bezig bent?

Valt dit programma onder opleidingsbudget bij mijn werkgever?

Grote kans! Veel werkgevers hebben hier opleidingsbudget voor! Klik hier voor 7 praktische tips waarmee jij de kans vergroot dat je werkgever in jou investeert en jouw coachingtraject voor je betaalt.

 

Thamar: “Ik sprong in het diepe met Karen, want ik kende haar en haar werkwijze niet. Het bleek de beste keuze te zijn sinds jaren! Het zorgde ervoor dat ik zelf ging ontdekken wie ik was en wat ik wilde en wat niet. Dat is life-changing geweest”

 

Na je mailtje neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een skype- of telefoongesprek in te plannen. Die kennismaking is 100% vrijblijvend. Als ik denk dat het programma niet is wat je nodig hebt of als we samen geen goede match zijn, zal ik daar open en eerlijk in zijn en gaan we geen samenwerking aan. 

Over Karen

Karen is ervaren coach voor gedreven vakvrouwen die ontspannen én betekenisvol willen werken en leven.
Na een loopbaan als bèta en een burn-out ging zij doen waar haar hart ligt: zij werd integratief therapeut en coach. Als moeder van 2, met fikse ambities én het burn-out ‘gen’, creëerde zij haar droomleven, passend bij haar én haar gezin. Lees hier het verhaal van Karen.