NIEUWS! – Het mooie en invloedrijke platform 365 Dagen Succesvol plaatst artikel van Hardhout & Porselein.

Titel van mijn artikel is “Waarom je je leven uitstelt als je het te druk hebt –  en hoe je wèl met werkdruk omgaat”. Het originele artikel vind je via deze link: Hardhout & Porselein schrijft op 365dagensuccesvol

Dit thema interessant of herkenbaar? Dan is mijn miniblog Dé belangrijkste stressfactor-herkennen is stap 1denk ik ook wel wat voor jou.

Ik ben natuurlijk heel blij met de publicatie op 365 Dagen Succesvol omdat dit een geweldige manier is om meer mensen zoals jij en ik te inspireren om hun leven en werk eens positief kritisch onder de loep te nemen, andere keuzes te gaan maken over hun werkleven en zo stap voor stap het werkleven te realiseren waar zij ten diepste naar verlangen. Waar zij plezier, voldoening en inspiratie in vinden, in een prettige balans tussen werk en het leven daarbuiten. Ik noem dat Persoonlijk Werkgeluk.

Inmiddels heeft 365 Dagen Succesvol aangegeven meer van mijn artikelen te gaan plaatsen.

Je leest mijn artikel “Waarom je je leven uitstelt als je het te druk hebt –  en hoe je wèl met werkdruk omgaat” HIER:  Hardhout & Porselein schrijft op 365dagensuccesvol

Herkenning, vragen of opmerkingen na het lezen van dit artikel? Laat het me weten in een email: info@hardhoutenporselein.nl

Wie weet behandel ik jouw vraag of opmerking (anoniem) in een volgend artikel of blog!

 

Maak vandaag een mooie dag,

Sprankelende groeten!

Karen.

 

door: Karen Rensma – Hardhout & Porselein