Steeds meer vakvrouwen kiezen voor de life-changing coaching van Hardhout en Porselein. En dat is nu ook life-changing is voor moeders elders op de wereld! Trots en blij ben ik met dit mooie nieuws: Hardhout en Porselein is sponsor geworden van stichting MommaLuv!

 

Ik neem je graag mee in mijn waarom

Steeds meer vrouwen weten Hardhout & Porselein te vinden en zijn inmiddels begonnen aan hun leven ‘na Hardhout & Porselein coaching’. Super fijn voor hen! Ook fijn voor mij, want door die groeiende naamsbekendheid kan ik steeds meer vrouwen helpen om een fijn, ontspannen en betekenisvol leven te creëren. En dat is wat ik het allerliefste doe. Oh jongens, ik word er al blij van als ik dit alleen al opschrijf!

 

Op de achtergrond begonnen zich ondertussen steeds vaker gedachten te vormen over het enorme contrast tussen de kansen en keuzevrijheid die ik zelf heb, en ook de vrouwen die ik coach – en vrouwen op andere plekken op deze wereld die níet die kansen hebben en die aanzienlijk minder keuzevrijheid hebben.

 

Ik was veel te moeilijk aan het denken

Langzaam tekenden zich de afgelopen tijd de contouren af van een mooi plan. Een plan voor later, dat wel. Ik voelde ik dat ik ook voor déze vrouwen iets wilde doen maar in mijn gedachten kon ik pas wat ik voor hen doen ‘als-ik-later-rijk-en-beroemd-was’, zoiets 🙂 Ik kan nu ontzettend lachen om die gedachte, waarmee ik mezelf tegenhield om in actie te komen.

 

Ik was veel te moeilijk aan het denken! Ik maakte het veel te groot en complex. Ik werd er gelijk al ongeduldig van. Hoezo, later?! Waarom niet gewoon nu?! Er is altijd iets wat je nú al wél kunt doen. In het klein kun je altijd vandáág al beginnen. Met die gedachte zette ik mezelf in actie.

 

Al een tijd volg ik Stichting MommaLuv, opgericht door Mandy Ladan. Met haar stichting schenkt zij kraampakketten aan moeders die dat zelf niet kunnen bekostigen. Met deze kraampakketten hebben moeder en kind een betere start. Mandy’s idee ontstond door de overvloed aan kraamcadeautjes die we hier in Nederland vaak krijgen als jonge ouders. Veel jonge ouders krijgen zoveel babykleertjes dat de baby ze niet eens allemaal kan dragen! Vaak overvloedige overvloed. Mandy Ladan vroeg zich af: wat als moeders die overvloed aan kraamcadeautjes konden schenken aan moeders die letterlijk aan alles een tekort hebben?

 

Zelf ga ik geen ‘verse’ moeder meer worden

Ik heb inmiddels twee toffe pubers, mijn gezin is wel ‘af’. Maar als ik nu zwanger zou zijn dan zou ik absoluut mee willen doen met Stichting MommaLuv! En ik dacht: dat geldt misschien ook wel voor veel van mijn cliënten, die meestal ook al lang en breed uit de luiers zijn. Grote kans dat ook zij die verbinding van-moeder-tot-moeder voelen, en affiniteit en sympathie voelen voor het mooie werk van Stichting MommaLuv.

 

En ik dacht, wat zou dit super cool zijn: als je een coachingprogramma doet bij mij, dat je daardoor dan voor jezelf een fijner leven realiseert, én eraan bijdraagt dat een andere vrouw een fijnere start kan realiseren voor het leven van haar kind. Wow, dat zou toch machtig zijn? Prachtige vrouw power!

 

En daar ontstond mijn plan: ik mailde Mandy Ladan met mijn voorstel om voor ieder verkocht coachingprogramma een MommaLuv pakket te doneren. Mandy was direct enthousiast, en deze maand is de sponsoring effectief geworden: Het eerste MommaLuv pakket gesponsord door Hardhout & Porselein is een feit!

 

De verbindende kracht van Vrouwen Power

Ik ben blij dat ik me niet heb laten weerhouden door mijn initiële gedachten dat ik ‘later’ iets moois zou kunnen doen in de wereld. Hoezo later? Er is altijd iets dat je vandaag al kunt doen. Ik kan vandaag niet een hele foundation oprichten. Maar ik kan vandaag wel voor elk coachingprogramma dat ik met Hardhout en Porselein verkoop een MommaLuv pakket doneren.

 

Ik voel me trots en blij dat ik stichting MommaLuv mag sponsoren en op die manier kan meehelpen de wereld een beetje mooier te maken. Ik verheug me op de toffe samenwerking daarin met Mandy. Want mán, wat een bevlogen enthousiasteling is zij!  Terwijl ik dit blog schrijf heeft zij net een nieuwe samenwerking beklonken met Natalis, het bedrijf dat in Nederland aan alle zwangere vrouwen namens de zorgverzekeraars het medische kraampakket levert voor een hygiënische en veilige bevalling. Hun gezamenlijke visie is: iedere moeder, waar ook ter wereld, heeft recht op een hygiënische en veilige bevalling.  Daar werk ik graag aan mee, ookal is het in het klein.

 

Meer weten over Mandy Ladan en haar stichting MommaLuv? Check www.mommaluv.nl

 


Dit blog werd geschreven door Karen Rensma – Hardhout en Porselein coaching. Relevante thema’s voor dit blog zijn: life-changing, , coaching, sponsor, moeder, baby, voldoening, werkgeluk, inspiratie, samenwerking, mooie wereld, stichting MommaLuv, Mandy Ladan.