Daar sta je dan: een jaar of 40. Op naar de 50. Alles goed voor elkaar: goeie baan, leuke vent, fijn huis, je kids gaan lekker. Je bent blij dat het eindelijk een beetje steady gaat allemaal. Tóch voel je je ontevreden…

 

Toch knaagt het. Ookal hoor je jezelf tegen anderen zeggen “Ja, gaat goed, ik mag niet klagen”.

 

In essentie ben je niet tevreden. Eerder ontevreden.

 

Want je doet niet waar je van droomt. Je hebt een goeie baan maar je krijgt er geen voldoening en energie van. Je voelt je een hardwerkende ploetermoeder en zou zó graag meer rust in de tent willen. Je wilt je weer ouderwets enthousiast voelen en genieten van je werkleven. Zodat je ook weer ouderwets kunt genieten van je leven buiten je werk. Maar pfff, je hebt geen idee waar je moet beginnen…

 

Stel je eens voor dat je een middag met mij werkt in een superklein groepje ambitieuze vrouwen die net als jij óók het brandende verlangen hebben om hun werk en leven ánders, béter, leuker, betekenisvoller, vervullender en relaxter in te richten. En die zich net als jij afvragen: maar hóé dan.

 

Eén middag van je tijd bij mij aan tafel waarin je belangrijke eye-openers krijgt aangereikt, ontdekt waarom je in essentie ontevreden bent met je huidige werkleven, ontdekt waar je eigenlijk het allermeest naar verlangt, en met welke concrete acties je kan beginnen om een fijn en betekenisvol werkleven te creëren.

 

Zo’n middag bestaat! Ik noem die middag Startshot Persoonlijk Werkgeluk. Ik organiseer haar op 23 maart van 14.00 tot 17.00 in mijn heerlijke, ruime en lichte praktijkruimte.

 

“Karen is sprankelend en kundig. Startschot Persoonlijk Werkgeluk ging de diepte in en bracht mij échte inzichten waar ik mee verder kan. Ik heb weer de zin én het vertrouwen om een stap verder te zetten!”

 

“Deze middag bracht mij duidelijkheid in waarnaar ik op zoek ben”

 

“Ik voel me door Karen gezien en gehoord. De middag gaf mij inzichten waar ik best van schrok”

 

Gaat het gelijk kriebelen bij je als je dit leest? Check dan voor info en aanmelden www.hardhoutenporselein.nl/training/startschot Max. 7 deelnemers dus twijfel niet te lang.

 

Ben je erbij 23 maart? Dat zou ik super cool vinden. Niks voor jou, maar wel voor je vriendin of collega? Fijn als je deze mail naar haar doorstuurt.

 

 

door: Karen Rensma – Hardhout en Porselein coaching