Hoe ziet jouw terugblik op 2017 er straks uit? Lees hoe je 2017 succesvol en trots kunt afsluiten en welk belachelijk waardevol kado ik voor je heb.

 

Nog 5 weken…

 … Dan is het Oud&Nieuw en hef je je champagneglas om te proosten. Op jouw 2018!

 En 2017 dan? Shit, ja! What about 2017?! Zullen we samen even stilstaan bij afgelopen jaar? (en ik verklap alvast: ‘afgelopen’ jaar is nog niet ‘afgelopen’, nog 5 weken immers, en dat betekent nog volop kans voor goeie keuzes en mooie wendingen).

 

Hoe je 2017 af wilt sluiten

 

Hoe ziet de sneak preview eruit van jouw terugblik op 2017? Hoe ga jij 2017 afsluiten? Ik bedoel als je niks ingrijpends meer doet tot die tijd. Je leeft je leven, werkt je werk, doet je ding. Misschien heb je jouw ingrijpende ding van dit jaar al gedaan, en ga je daar komende 5 weken nog de vruchten van plukken en heerlijk van genieten.

 

Maar wat als je jouw ingrijpende ding van dit jaar nog niet gedaan hebt? Omdat je ontzettend zit aan te hikken tegen dat ene spannende besluit. Of omdat je vast zit in je eigen twijfels. Of omdat je zo hard hebt doorgeraasd dat je nog geen tijd had dit jaar om eens goed te kijken.

 

Dan wil je vandaag alsnog heel aandachtig en gefocust stilstaan bij jezelf en jouw werk(&)leven. Om de balans op te maken hoe die nu is – 5 weken voor Oud & Nieuw. Zodat je ziet wat je nog wilt afmaken, veranderen of opstarten in 2017. Zodat je over 5 weken met Oud & Nieuw terugkijkt op 2017 zoals je er op zou willen terugkijken: gelukkig, trots, tevreden, voldaan en verlangend naar de mooie verandering die je in 2017 in gang hebt gezet (misschien wel op de valreep in de komende 5 weken).

 

Persoonlijke terugblik: jouw tussenstand van 2017

 

Goed. De balans opmaken dus. Als tussenstand. Want 2017 is nog niet klaar. Er kan nog van alles als je wilt, en bereid bent om dat besluit te nemen.

 

Om het je makkelijk te maken heb ik onderstaande 13 vragen voor je opgesteld. Je kunt ze gebruiken voor jouw persoonlijke terugblik op ‘2017-tot-nu-toe’:

 

 1. Waar sta je nu?
 2. Waar ben je blij om?
 3. Waar ben je trots op?
 4. Waar ben je dankbaar voor?
 5. Wat viel mee?
 6. Wat viel tegen?
 7. Wat was volgens jou je allermooiste succesmoment?
 8. Wat wil je de komende 5 weken nog gerealiseerd hebben zodat jij het jaar super lekker afsluit?
 9. Welk besluit wil je in de komende 5 weken nog nemen zodat jij het jaar super lekker afsluit, én met een vliegende start 2018 in knalt?
 10. Waar kijk je in 2018 verschrikkelijk naar uit?
 11. Welk verschil ga jij maken in 2018, en voor wie?
 12. Wat ga je doen om dat te bereiken?
 13. Wat ga je juist niet meer doen (omdat je je tijd wel beter kunt besteden, namelijk aan dat wat je bij de vraag hierboven hebt geantwoord)?

 

Ik raad je echt aan om deze kans aan te grijpen, en tijd vrij te maken om deze vragen oprecht te beantwoorden. Kost je een kwartiertje. Half uurtje misschien. En onafhankelijk van de antwoorden: het levert je gegarandeerd een betere Oudjaarsavond op. Het kan namelijk 2 kanten op:

 

Ofwel na jouw persoonlijke terugblik realiseer jij je ten volle hoe dankbaar, blij en trots je bent over wat je hebt gedaan in 2017.

 

Ofwel je realiseert je ten volle dat je nog iets belangrijks te doen hebt komende 5 weken zodat je dankbaar, blij en trots zult zijn over wat je hebt gedaan in 2017.

 

In beide gevallen ben je dus beter af door bovenstaande 13 vragen te beantwoorden. Ik zeg: Ga er voor!

 

Ik wens je 5 knallende laatste 2017-weken! En als je wilt ben je welkom om in januari te starten met een prachtig en superwaardevol coachingprogramma waarin je 1-op-1 met mij gaat werken, een half jaar lang. Intensieve en persoonlijke coaching met heel veel live contacturen in mijn prachtige praktijk in Delft, wekelijks mijn feedback op de stappen die je zet, waardevolle leermodules en praktische oefeningen in je email en als je even vastloopt [wat in ieder programma van 6 maanden onherroepelijk gaat gebeuren]: je mag me altijd mailen en ik help je altijd verder. Ik sta helemaal voor jou klaar.

 

Ik durf wel te beweren: als je érgens de ruimte en mogelijkheden creëert om te zien (en implementeren!) wat nodig is om jouw Persoonlijk Werkgeluk te realiseren, dan is het wel met dit programma!

 

Omdat ik je niet alleen leer hoe je stopt met worstelen en hoe je andere, betere, keuzes maakt maar ik je ook help met het implementeren van jouw nieuwe keuzes heb jij aan het einde van onze 6 maanden samenwerking je werk en leven ingericht op jouw manier, en op jouw voorwaarden. Zodat je je voelt hoe je je wilt voelen. Het zou me super trots maken als ik ook jou mag helpen om de switch te maken naar Persoonlijk Werkgeluk: heerlijk werken en leven.

 

Belachelijk waardevol kado voor jou van Hardhout en Porselein – let op: alleen tot 10 december

 

Vanuit mijn missie “Iedereen gelukkig succesvol en succesvol gelukkig” geef ik je graag een steuntje in de rug bij jouw besluit dat 2018 heel anders voor je wordt dan 2017. Bij jouw besluit dat je in 2018 heerlijk gaat werken en leven. Bij jouw besluit dat je gaat stoppen met worstelen en op volle kracht jouw persoonlijke werkgeluk gaat creëren.

 

Nou heb ik een allergie voor acties waarbij je onder druk wordt gezet, waar de dwang in zit van “beslis NU, anders is je kans voorbij”. Maar ik wil ook niet voor eeuwig vastzitten aan de korting die ik hier nu beloof. Nog zoiets: korting die je ‘zomaar’ krijgt? Eh, sorry, dan was dus gewoon de prijs te hoog, denk ik dan. Dus: aan dat soort flauwekul doe ik niet. Wat dan wél?

 

Dit is wat ik doe en waarom: Ik geef je graag de korting als beloning omdat je de knoop doorhakt die je door te hakken hebt. Zie het als een stimuleringsprijs die je wint. En natuurlijk krijg je daar gewoon een goeie bedenktijd bij. Zodat je op je gemak alles even op een rijtje kan zetten voor jezelf.

 

Als jij deze of komende week jouw ultieme besluit van 2017 neemt, en je aanmeldt voor mijn levensveranderende coachingprogramma Persoonlijk Werkgeluk, dan geef ik je €197 korting. (Zomaar uit nieuwsgierigheid: wat is de laatste keer dat jij van iemand €197 kado kreeg…?) Dus… als je eigenlijk allang weet dat je dit een keer wilt doen, en dat je het dus hoe dan ook tóch wel gaat doen, geef jezelf dan die toestemming, en meld je uiterlijk 10 december aan, en ontvang die mooie korting. Alle info vind je HIER: 1-op-1 Coachingprogramma Persoonlijk Werkgeluk.

 

Wie weet hoor ik van je in 2017 en starten jij en ik in 2018 aan jouw gaafste persoonlijke ontwikkeling traject ooit!

 

P R O O S T !

 

Karen

 

P.S. 1 – Werkgevers houden ook vaak erg van dit soort waardevolle programma’s. Dus als je snel bent kan je misschien de factuur nog net in 2017 laten betalen door je werkgever – uit het opleidingsbudget 2017 als dat nog niet op is (en die kans is best groot!). Wil je goeie tips over hoe je dit succesvol voorlegt aan je leidinggevende? Dan wil je mijn blogartikel met 7 praktische tips om jouw coaching vergoed te krijgen uit het bedrijfsopleidingsbudget nog even lezen!

 

P.S. 2 – Dit blogartikel interessant voor iemand die jij kent? Zou je diegene en mij dan een groot plezier willen doen en een linkje naar dit blogartikel mailen? Dankjewel!

 

door Karen Rensma – Hardhout en Porselein coaching