Heb jij dat nou ook? Dat er zo weinig mensen in je omgeving het snappen als je vertelt dat je wilt onderzoeken hoe het leuker kan? Omdat je nu geen voldoening in je werk hebt en daar behoorlijk op leegloopt? Omdat je gelooft dat er meer inzit dan er nu uitkomt? Omdat je gelooft dat je nog veel meer te bieden hebt dan in je huidige werkleven mogelijk is? Omdat je werkleven nu maar een beetje voortkabbelt terwijl jij juist wilt knallen? Omdat je veel meer impact wilt maken en iets wilt doen dat bijdraagt aan iets dat groter is dan jijzelf?

 

Je omgeving vindt dat je te veel wilt

Dat mensen om je heen dan al snel zeggen dat je misschien een beetje te veel wilt. Of dat je even een ‘reality check’ moet doen: je hebt het over je wérk, dûh, hallo. Of dat ze vinden dat voldoening een privilege is terwijl het voor jou een must is. Of dat ze denken dat je een naïeve dromer bent.

 

Zelf ik heb daar best mee geworsteld. Ik voel zó sterk die behoefte om te blijven groeien in mijn werkleven, om gelukkig en succesvol te zijn, om mooie impact te maken in de levens van anderen en er óók nog een fijn inkomen mee te verdienen. Niet iedereen in mijn directe omgeving begrijpt dat.

 

Daarom was het een echte verademing om afgelopen jaren mensen om me heen te verzamelen die er óók zo in staan. Bij wie ik altijd terecht kan voor een stevig klankbord, steun en advies. Mensen die me extra vaart geven.

 

Een groep gelijkgestemden geeft een heerlijke power

Daardoor kan ik veel makkelijker en sneller tot goede keuzes komen én knopen doorhakken. Leren van de fouten die anderen al hebben gemaakt (die hoef ik dus niet meer zelf te maken).

 

Zit je in een goeie groep gelijkgestemde vakvrouwen, dan ontstaat er een super waardevolle wisselwerking je allemaal van profiteert, én een feestje van herkenning. Alleen dát al! Weet je hoe verademend dat is…?

 

Kom er bij, en light your fire!

Ik spreek 1-op-1 heel veel gedreven vakvrouwen die er naar verlangen hun werkleven een fijne upgrade te geven maar niet weten hoe. En toen dacht ik dus: jullie zouden ook eens met elkáár moeten sparren!

 

Et voilà: dat is dus precies wat ik voor je ga regelen! Een besloten facebookgroep onder de vlag van Hardhout & Porselein coaching. Deze besloten groep GELUKKIG SUCCESVOL & SUCCESVOL GELUKKIG gaat binnenkort van start. Je deelname is kosteloos.

 

Voor wie?

  • Gedreven vakvrouwen die op de automatische piloot leven en daardoor vastlopen in hun werk en leven, en die hun bevlogenheid willen terugvinden zodat ze ontspannen en betekenisvol kunnen werken en leven.
  • Vrouwen die geen genoegen nemen met een goeie baan, maar die willen gaan voor een gewéldige baan en een heerlijk (werk)leven.
  • Vrouwen die de voldoening missen in hun werk en leven, en snappen dat dat geen luxeprobleem is maar de crux van alles.

 

Wat kun je verwachten?

  • Ik deel wekelijks tips waar ik zelf veel aan heb gehad;
  • Een veilig platform om al je vragen, twijfels en tips te delen en om feedback te vragen zodat je altijd door kunt.
  • Laat je inspireren door mij en door elkaar;
  • Een plek om met gelijkgestemden te brainstoren en te sparren;
  • En ook een plek waar jij het podium mag pakken om je successen te delen. Zó inspirerend en stimulerend om ook die van elkaar te horen!

 

Wil je persoonlijk op de hoogte worden gehouden van de groep GELUKKIG SUCCESVOL & SUCCESVOL GELUKKIG? Stuur dan even een mailtje naar info@hardhoutenporselein.nl

 

Herken je het dat steeds minder mensen jouw behoefte aan voldoening snappen? Laat het me weten in een mailtje naar info@hardhoutenporselein.nl

Karen.

 

door: Karen Rensma – Hardhout en Porselein coaching

[ Gelukkig Succesvol | Succesvol Gelukkig ]

[ Voor meer vrijheid, plezier en voldoening in je werk en je leven ]

[ Groep gelijkgestemden ]

[ Gelijkgestemde vakvrouwen ]