Je bent succesvol in je carrière, maar niet gelukkig. Een goede baan maar niet de goede. Dat wordt altijd een worsteling. Nodig: terug naar de tekentafel. In het Zomerproject Succes en Vervulling in je Carrière ga jij ontdekken wat er nodig is voor een succesvolle carrière waarin je helemaal tot je recht en tot vervulling komt. Wat dat je uiteindelijk oplevert: een baan vinden die bij je past.

Want laat je je situatie voortbestaan, dan krijg je vrij zeker een vastloper in je carrière, met bijkomend een fikse negatieve impact op je persoonlijk geluk, je zelfvertrouwen, je gezondheid en je relaties.

Stel je voor dat:

 • je over je werk weer zou denken: ‘Aw, wat is dit toch ontzettend léúk, gewoon!’
 • je elke ochtend zin had in je dag, lekker werken, heerlijk.
 • plezier en zingeving weer woorden waren die je associeert met je werk.
 • je wist waar je moest beginnen om die succesvolle carrière te hebben die wél vervullend is.
 • je weer zoveel energie kreeg van je werk, dat je opgetogen thuis komt.

Als je dit herkent sta je op een T-splitsing in je loopbaan, en iedereen komt daar een keer. Kies je voor de afslag business as usual dan zal je op enig volgend moment in je carrière weer op datzelfde kruispunt komen. Misschien sta je er nu al niet voor de eerste keer. Je kunt ook kiezen voor de andere afslag en ontdekken wat er nodig is voor een succesvolle carrière die echt bij je past, waarin je helemaal tot je recht en tot vervulling komt.

Die route wil ik graag heel laagdrempelig voor je maken met mijn Zomerproject Succes en Vervulling in je Carrière.

Het Zomerproject Succes en Vervulling in je Carrière biedt je de kans om serieus werk te maken van je carrière maar vanuit de lichtheid en het plezier van een summer school. Het krijgt een zomerse vibe, is kleiner en luchtiger dan mijn jaartraject, en nu heel zomers geprijsd (hieronder lees je precies wat je investering is, en ook het tijdelijke early bird tarief waar je nu gebruik van kunt maken).

Ik zie het helemaal zomers voor me, op je eigen moment en plek bezig zijn met de kennismodules, heerlijk op een terras of onder een boom, ’s ochtends coachsessies, en dan ’s middags in het zonnetje sudderen op je nieuwe inzichten en keuzes, en die verder uitwerken tot concreet plan waarmee je na de zomer gelijk uit de startblokken kunt.

Hoezo eigenlijk een zomerproject?

De zomer is altijd een goed moment voor reflectie, nu helemaal. De zomer is ook nodig voor afstand nemen, je hoofd leeg maken.

Tijd voor bezinning en vooruitkijken: waar sta je en waar wil je naar toe.

Je vakantie is misschien geannuleerd en je werkt door de coronasituatie misschien al een paar maanden thuis – het zomerproject haalt je even uit je dagelijkse situatie. Daardoor kun je afstand nemen, en ruimte maken voor inspiratie, nieuwe inzichten en een nieuwe koers.

Wat levert het op:

 • Je weet wie je bent, wat je echt belangrijk vindt, wat je in je mars hebt – en hoe je dat maximaal naar boven haalt.
 • Verborgen verlangens en onontgonnen talenten haal je boven water.
 • Waardoor je werk lichter en makkelijker wordt en je meer van betekenis & waarde gaat zijn.
 • Je leert waar je het beste tot je recht komt en hoe je dat kunt claimen door andere projecten naar je toe te halen waarin je dat kunt laten zien en ervaring opdoet. Binnen je werk of in een vrijwilligersproject. Zodat mensen je gemakkelijker gaan zien in die rol.
 • Je leert hoe je meer op eigen voorwaarden kunt werken, zodat je werk beter past in je leven en bij jou als mens. Dat maakt je vrij.
 • Nieuw perspectief op een baan (of eigen bedrijf als je dat hebt) die meer voor je oplevert qua zingeving, groei, salaris en plezier (kan ook in huidige baan!).
 • Helder plan voor een verfrissende nieuwe koers voor je carrière.
 • Door een nieuw perspectief te creëren geeft dat direct nieuwe energie en plezier, ook nú al in je werk.

Wat krijg je?

 • Carrièrescan: waar sta je, hoe erg is het precies. Ontdek in een half uurtje je score op de 6 belangrijkste pijlers voor een succesvolle en vervullende carrière
 • Strategiesessie (1 op 1met mij)
 • Kennismodule Je Persoonlijke Essentie (met integraal werkboek)
 • Coachsessie op thema Persoonlijke Essentie (klein groepje)
 • Kennismodule Je Unieke Potentie, en waarom de wereld daar op dit te wachten (met integraal werkboek)
 • Coachsessie op thema Je Unieke Potentie (klein groepje)
 • Strategiesessie (1 op 1 met mij) voor het bepalen van je beste strategie voor meer succes en vervulling
 • Krijg een concrete strategie voor komend kwartaal, heerlijk overzichtelijk op 1 A4-tje. Inclusief een helder plan en top-3 prioriteiten waar je wekelijks een stap in kunt maken die echt goed te doen is (zodat je het daadwerkelijk doet).

 Tijdlijn:

Je ontvangt gelijk al de carrièrescan. We plannen al op korte termijn jouw eerste strategiesessie (1 op 1). Verder is het zomerproject in juli en augustus. Deze doorlooptijd is nodig voor voldoende ‘suddertijd’, tijd om dingen te laten ontstaan en te laten rijpen.

En verder:

 • Dit wordt het leukste carrièreproject dat je ooit deed!
 • Het is voor je ontwikkeling als professional en als mens altijd nodig om vragen te blijven stellen – in dit Zomerproject vind je eindelijk antwoorden.
 • Door maatwerk strategiesessies laten we het zomerproject precies aansluiten bij waar je nu bent, zodat je er goed mee uit de voeten kunt en daadwerkelijk nieuwe stappen gaat zetten.
 • Veel ruimte voor je persoonlijke vraagstukken en persoonlijke thema’s.
 • Van dit Zomerproject heb je nú profijt, maar ook nog komende jaren!

 Speciaal aanbod waarmee je tijdelijk een besparing kunt doen van ruim 40%:

Gewetensvraag: Hoeveel is het jou waard om energiek, betekenisvol en vervullend te werken en leven?

Het Zomerproject wordt binnenkort €1.500,- inclusief btw. Omdat ik graag op tijd weet met hoeveel deelnemers ik ongeveer rekening moet houden, bied ik het je nu heel graag aan voor het speciale early bird tarief van €1097,- inclusief btw. Dat mag ook in 2 termijnen van €600,- inclusief btw, waarvan eentje nu, en eentje begin augustus. Als je werkgever hierin sponsor wil zijn, of als je een eigen bedrijf hebt, zijn deze tarieven exclusief btw.

CADEAU: Deze zomer geef ik de training Marketing voor je Carrière. Ik doe je met veel plezier een kaartje (t.w.v. €397,-) cadeau voor deze training als je nu instapt in het Zomerproject.

In plaats van €1.500 + €397 = €1.897,- betaal je dus €1097,-. Daarmee doe je een besparing van €800,-

Wil je dat deze zomer jouw moment wordt om je vastgelopen of onbevredigende carrière om te buigen? En wil je meer weten of jezelf aanmelden?

Ga dan naar https://hardhoutenporselein.nl/perspectief/ om een gratis gesprek met mij te plannen, waarin we jouw persoonlijke strategie bepalen om je ideale baan te vinden. En we kijken of het Zomerproject voor jou de beste oplossing is.

Je ontvangt dan ook mijn checklist ‘5 veel voorkomende valkuilen (en oplossingen) van succesvolle bèta-vrouwen waardoor zij niet de carrière maken die zij heel graag willen’.

Je kunt hier jouw gesprek aanvragen https://hardhoutenporselein.nl/perspectief/

 

———————
Je las een blogartikel van Karen Rensma

10+ jaar ervaring als chemisch technoloog, 10 jaar ervaring als coach

Ook interessant voor je: ‘De schoonheid van ambitie, en wat het omarmen ervan kan doen voor je geluk

En verder:

Foto bij dit blog: Tales of You