Met deze 7 praktische tips benut jij nog dit kwartaal jouw opleidingsbudget voor een high-level levensveranderend coachingprogramma – de baas betaalt.

 

Misschien las je ook mijn eerdere blog over waar je opleidingsbudget voor kunt gebruiken, voor een traject persoonlijke ontwikkeling door middel van high-level coaching bijvoorbeeld. Of misschien heb je mijn blog gemist of kwam je er niet aan toe. Geen punt natuurlijk. Maar het gaat me aan mijn hart dat zoveel mensen die enorm veel baat zouden hebben bij een goed coachingprogramma, dit niet doen vanwege de kosten. Terwijl er heel vaak een ‘potje’ beschikbaar is bij je werkgever waaruit dat deels of zelfs volledig kan worden vergoed!

 

Waarom dat me zo aan mijn hart gaat – persoonlijk werkgeluk

 

Zoveel mensen die niet gelukkig zijn in hun werk en leven…Ik ben heel erg blij dat ik inmiddels voluit kan zeggen dat ik heel gelukkig ben in mijn werk en leven (werkleven). Dat ik mijn werk en leven heb georganiseerd zoals ik het écht wil, omdat het écht bij me past, en ik er op deze manier écht plezier, voldoening en energie van krijg. Omdat ik bezig ben met de dingen die voor mij écht belangrijk zijn.

 

Dat was ooit wel anders. Ik zat compleet vast in een loopbaan die niet bij me paste, waar ik mijn talenten en passie niet in kwijt kon. Ik voelde me niet bij machte dat te veranderen, dus ik ging door tot ik he-le-maal vastliep. Toen moest ik wel dingen gaan veranderen. Ik heb daar gelukkig heel goede coaching bij gezocht, en dat bracht me echt verder.

 

Als je slim bent (slimmer dan ik dus 😉 ) ga jij niet door tot je omvalt, maar ga jij je situatie wat eerder ombuigen. Als ervaringsdeskundig professional help ik je graag verder. Sterker nog, ik heb daar mijn missie van gemaakt. Inmiddels begeleid ik al jaren mensen zoals jij en ik naar hun persoonlijk werkgeluk, en ervaren zij weer volop plezier, voldoening, inspiratie en sprankeling in hun werk en in de rest van hun leven. Man, daar word ik toch zó verschrikkelijk blij van!

 

Stel je eens voor

 

Een steengoed coachingprogramma, 1-op-1, voor jou op maat gemaakt zodat het precies aansluit bij waar jij nu staat, waarmee je ontdekt hoe jij je werkleven het aller-allerliefst zou inrichten, en waarin jij leert andere keuzes te maken waarmee je daadwerkelijk je werkleven op jouw manier gaat vormgeven. Werken en leven op jouw voorwaarden. Lekker productief, maar zonder ratrace. Niet meer het gevoel dat je wordt geleefd, maar lekkere voldoening en het gevoel dat je weer eigen baas bent over werk en leven. Je weer enthousiasme voelt voor wat je doet. Je weer geniet. Aantrekkelijk?

 

Stel je dan ook dit eens voor…

 

Je zit bij mij in zo’n waardevol en exclusief 1-op-1 coachingprogramma ‘Van Dip Naar Drive – ontspannen en betekenisvol werken en leven’. Een kostbaar programma. Waarin ik jou 6 maanden lang intensief begeleid met glasheldere analyses, prikkelende vragen die jou op scherp zetten, warme empathie (maar jou wel uitdagend jezelf te stretchen) en levensveranderende diepgang. Waar je nog je hele leven van gaat profiteren. En jij hoeft er alleen tijd in te investeren, want je werkgever investeert voor jou in de kosten…

 

Gevoelsweten: dit is een MEGAKANS

 

Voel je wat een megakans dat is?

Voel je dat dit is wat je simpelweg te doen hebt als je nu écht werk wilt maken van je werkleven (omdat je snapt: het wordt niet vanzélf anders – als je blijft doen wat je altijd deed blijf je krijgen wat je altijd kreeg)?

Voel je dat mijn 6-maanden programma jouw uitweg is uit een werkleven waar je allang niet meer blij en energiek van wordt?

Voel je dat mijn 6-maanden programma jouw ticket is naar werken en leven zoals jij het wérkelijk wilt?

Voel je de sprankeling in je buik van dat vertrouwen dat je met mijn programma een fijn en betekenisvol leven voor jezelf binnen handbereik hebt?

En voel je die enthousiaste energie waardoor je weet dat je het liefst vandaag nog zou beginnen?

 

Régel dan dat opleidingsbudget bij je werkgever en meld je aan voor mijn programma!

 

Jouw actielijstje:

  1. Lees mijn 7 praktische tips waarmee je gemakkelijker opleidingsbudget ‘loskrijgt’, klik HIER;
  2. Ga, met mijn 7 tips in je hoofd, in gesprek met je baas om jouw opleidingsbudget aan te vragen;
  3. Meld je aan voor Van Dip Naar Drive, mijn exclusieve één-op-één 6-maanden traject voor stevige persoonlijke coaching: klik HIER voor alle info en aanmelden.

 

Ik zou supertrots zijn om met jou te mogen werken. Zie ik je binnenkort?

 

Sprankelende groet, 

Karen

 

Dit blogartikel is geschreven door Karen Rensma  van Hardhout en Porselein, voor coaching met therapeutische diepgang.