Schrikbarend veel ambitieuze en getalenteerde professionals hebben een onbevredigende carrière. Jij ook? Lees even verder! Want blijven zitten in een onbevredigende carrière maakt je rusteloos, lusteloos en ontevreden over jezelf en je leven. Zo wil je niet door tot je pensioen. En dat hoeft ook niet. Je kunt in 6 overzichtelijke stappen het profiel van je ideale (loop)baan schetsen.

 

De schijnveiligheid van je huidige baan

Waarom blijven zoveel mensen zitten waar ze zitten, ook als ze weinig tot geen voldoening en plezier uit hun werk halen? Vaak omdat je weet wat je hébt. Een steady salaris, een vast contract, de mogelijkheid om part-time te werken. En dus blijf je hangen in je huidige status quo. In een haat-liefde verhouding met je eigen baan. En op den duur ook een haat-liefde verhouding met jezelf. Daar gutst veel energie, werkplezier en ongebruikt talent en potentie mee weg!

 

Blijven zitten in een onbevredigende status quo gaat altijd ten koste van jezelf

De prijs die je betaalt is hoog: je versnoept kostbare tijd van je leven in een baan waarvan je niet opbloeit maar doodbloedt. Dat geeft je maar één garantie: de garantie dat je spijt krijgt.

 

Je wéét dat je meer uit jezelf en je leven wilt halen. Je zou veel meer van betekenis willen zijn. Gelukkig kan dat ook. Waarschijnlijk makkelijker dan je denkt. Door de blauwdruk van jezelf te ontdekken, en die te  vertalen naar het profiel van jouw droombaan.

 

We blokkeren in onze denkcirkels

Veel mensen ontduiken die kans door in het denkcirkeltje te blijven lopen van ‘Wat wil ik eigenlijk?’, ‘Wat kan ik eigenlijk?’, ‘Is een droombaan niet te mooi om waar te zijn?’. Ik weet dat het zo werkt, omdat ik het bij al mijn klanten zie en ooit ook zelf blokkeerde in die denkcirkels.

 

Zoveel potentie blijft onbenut, zoveel ambities en idealen onvervuld

Afgelopen jaren heb ik vele ambitieuze vrouwen (en soms een ambitieuze man) in de zakelijke dienstverlening begeleid naar een vervullende carrière. Ze zijn allemaal gaan doen wat ze écht te bieden hebben. Waardoor zij meer waarde leveren dan ooit. In minder uren, met minder stress, en met zóveel meer plezier en voldoening.

 

Ook JOUW onbenutte potentie, en JOUW onvervulde ambities en idealen in een onbevredigende loopbaan gaan me aan mijn hart. Het kan écht anders. Natuurlijk hoop ik dat je op een dag aan mijn tafel aanschuift en ik je mag begeleiden naar een vervullende baan die voor jou helemaal klopt.

 

Eerst zien, dan geloven

Maar misschien wil je eerst eens zien hoe ik dat aanpak. Daarom heb ik een compact E-book geschreven dat je nu gratis kunt downloaden: ‘In 6 stappen het profiel van je droombaan – zodat je de carrière vindt die bij je past’.

In dit E-book ga je leren:

  • Wat de essentiële vraag is die je jezelf altijd moet stellen (wat de meeste mensen nooit doen)
  • Wat de sleutel is voor een vervullende carrière
  • Hoe je kunt checken of een baan écht bij je past
  • Wat je nooit moet doen als je echte verandering in je carrière wilt
  • Hoe je de moed krijgt om je gouden kooi uit te vliegen

Doorloop de 6 stappen. Werk het profiel van jouw ideale baan gedetailleerd uit. Ervaar de duidelijkheid die dan ontstaat. En laat die duidelijkheid je helpen om werk te maken van een vervullende carrière met een mooie inhoud, een mooi inkomen en een gunstig perspectief, helemaal op jouw manier.

Je hebt nu de gelegenheid het E-book gratis te downloaden via deze link: In 6 stappen het profiel van je droombaan

——————————————————————————————————————————–
Je las een blogartikel van Karen Rensma (van Hardhout & Porselein coaching)
Mijn diensten:
Van Dip Naar Drive – ik begeleid je naar een vervullende carrière
Coaching Boost – in 2 dagdelen back on track
Perspectief Gesprek – ik kijk (kosteloos) welk carrière perspectief er voor je mogelijk is
En verder:
Wie is Karen Rensma?
Klant-testimonials